Dhuna ne shkolla

Dhuna ne shkolla

Në vitet e fundit, një perceptim i përbashkët është shfaqur ku mendohet se dhuna është bërë më e përhapur nëpër shoqëri, duke e përfshirë edhe .
Dhuna KundËr FËmijËve NË ShqipËri - Unicef | Children ...
Falënderime Studimi Dhuna kundër fëmijëve në Shqipëri është rezultat i një partneriteti të suksesshëm midis UNICEF-it, Shqipëri dhe Qendrës së ...
Pashtriku - Krimet - Ismail Gashi: Dhuna Dhe Masakrat ...
ISMAIL GASHI: Dhuna DHE MASAKRAT SERBE NË SLLOVIJË TË LYPJANIT. Lypjan, 14. 04. 2012 (Në trembëdhjetëvjetorin e rënjeve të mëdha për liri) - Më 15 e 16 ...
Dhuna Ndaj Fëmijëve Në Shqipëri - Psikologjia.com
Një studim i cilin dokumenton realitetin mbi dhunen ndaj femijeve në Shqipëri dhe pasqyron se cfare eshte bere per ta ndaluar ate. për të lëxuar raportin, kliko ...
Shkolla E Mesme "naim Frasheri" Shtime - Mbremja E Matures ...
"Studio Gashi" Shtime . Rr.Prishtines : tel: 044/ 70 66 40 .. e-mail: shpetimgashi@live.com https://www.facebook.com/studiogashis... Dj Gazi Shtime : …
Oda E Burave Në Përshefcë - Youtube
Página principal de YouTube · Cargando icono · Icono de alerta · albatrosidc · Cargando icono · Me gusta · No me gusta · No me gusta este vídeo ...
Dhuna Psikologjike, Njësoj Si E Rrahura - Psikologjia.com
Keqtrajtimet më të mëdha i pësojnë të miturit, që mbijetojnë në vatrat e konfliktev në vende të ndryshme të botës. Studimi ndër radhët e ekspertëve po ...
Dhuna Kundër Grave - Our Bodies Ourselves
K a p i t u l l i 8 Dhuna kundër grave Dhunë kundër grave është çdo shkelje e personalitetit të gruas, e integritetit mendor ose fizik apo e lirisë së ...
Dhuna ne shkollaDhuna ne shkollaDhuna ne shkolla

infolari is in compliance with 17 U.S.C. 512 and the Digital Millennium Copyright Act ("DMCA"). It is our policy to respond to any infringement notices and take appropriate actions under the Digital Millennium Copyright Act ("DMCA") and other applicable intellectual property laws.

If your copyrighted material has been posted on infolari or if links to your copyrighted material are returned through our search engine and you want this material removed, you must provide a written communication that details the information listed in the following section. Please be aware that you will be liable for damages (including costs and attorneys' fees) if you misrepresent information listed on our site that is infringing on your copyrights. We suggest that you first contact an attorney for legal assistance on this matter. The following elements must be included in your copyright infringement claim: * Provide evidence of the authorized person to act on behalf of the owner of an exclusive right that is allegedly infringed. * Provide sufficient contact information so that we may contact you. You must also include a valid email address. * You must identify in sufficient detail the copyrighted work claimed to have been infringed and including at least one search term under which the material appears in infolari' search results. * A statement that the complaining party has a good faith belief that use of the material in the manner complained of is not authorized by the copyright owner, its agent, or the law. * A statement that the information in the notification is accurate, and under penalty of perjury, that the complaining party is authorized to act on behalf of the owner of an exclusive right that is allegedly infringed. * Must be signed by the authorized person to act on behalf of the owner of an exclusive right that is allegedly being infringed.

Send the written infringement notice using our contact form.

Please allow 1-2 business days for an email response. Note that emailing your complaint to other parties such as our Internet Service Provider will not expedite your request and may result in a delayed response due the complaint not properly being filed.

Close
Privacy Policy
The privacy of our visitors to infolari is important to us. At infolari, we recognize that privacy of your personal information is important. Here is information on what types of personal information we receive and collect when you use and visit infolari, and how we safeguard your information. We never sell your personal information to third parties.

Log Files
As with most other websites, we collect and use the data contained in log files. The information in the log files include your IP (internet protocol) address, your ISP (internet service provider, such as AOL or Shaw Cable), the browser you used to visit our site (such as Internet Explorer or Firefox), the time you visited our site and which pages you visited throughout our site.

Cookies and Web Beacons
We do use cookies to store information, such as your personal preferences when you visit our site. This could include only showing you a popup once in your visit, or the ability to login to some of our features, such as forums. We also use third party advertisements on infolari to support our site. Some of these advertisers may use technology such as cookies and web beacons when they advertise on our site, which will also send these advertisers (such as Google through the Google AdSense program) information including your IP address, your ISP , the browser you used to visit our site, and in some cases, whether you have Flash installed. This is generally used for geotargeting purposes (showing New York real estate ads to someone in New York, for example) or showing certain ads based on specific sites visited (such as showing cooking ads to someone who frequents cooking sites).

You can chose to disable or selectively turn off our cookies or third-party cookies in your browser settings, or by managing preferences in programs such as Norton Internet Security. However, this can affect how you are able to interact with our site as well as other websites. This could include the inability to login to services or programs, such as logging into forums or accounts.
Close
Email:
Subject:

Close